Recht naar de inhoud

Cut

Waarom we een prijsverschil hanteren op onze diensten?

Waar zit nu juist dat verschil?

Een Master Hairstylist heeft al enkele decennia ervaring in de kapperswereld. Heeft de missie om continue up te date te zijn met wat er nieuw is en laat zich geregeld bij scholen.Ook geeft deze zijn kennis vaak door aan de andere collegas en leid ook de Junior hairstylisten op.

Een Hairstylist of senior Hairstylist staat ook al enkele jaren in het vak. Heeft de nodige jaren als Junior doorlopen en heeft zich opgewerkt tot dit niveau. Kan zelfstandig werken maar blijft leergierig naar meer en volgt op regelmatige basis trainingen.

Een Junior Hairstylist komt meestal net van school of heeft nog weinig ervaring. Zij moeten al doende leren en worden grondig getraind en begeleid door de Master of Senior hairstylists in het team. Er moet zowel nog gewerkt worden aan hun techniek als aan hun snelheid.

 

Waarom nu een meer of minder betalen?

Simpel... De loonkost van een Master of Senior hairdresser ligt simpelweg veel hoger dan die van een Junior Hairdresser.

Maar ipv gigantisch grote prijsverschillen te hanteren kiezen wij er voor om het basis tarief te houden voor onze (Senior) Hairstylists en voor onze Master +5€ en onze Juniors -5€ te verekenen.

Zo blijven we aan democratische prijzen voor iedereen :-)