Recht naar de inhoud

HOW? » Boss lady is back part-time

Boss lady is back part-time

Lieve mensen,

Eindelijk kan ik jullie officieel aankondigen dat ik vanaf 7 augustus het werk weer gedeeltelijk ga hervatten.

Wel nog maar met 2x 4 uur in de week...

Jullie kunnen vanaf dan weer bij mij terecht op Woensdagen en Vrijdagen tussen 15u en 19u. Dit allemaal ZONDER AFSPRAAK!

Aangezien ik de flexibiliteit wil behouden om wanneer ik een heel slechte dag heb, me toch niet zou moeten overdoen en indien nodig die dag kan skippen of vroeger te kunnen stoppen.

Omdat ik me de laatste 10 maanden nu wel gerealiseerd heb dat de impact van mijn herseninfarct en hersenletsel toch veel groter is dan eerder gedacht..

Ga ik moeten leren om op een andere manier mijn zaak te runnen. Fulltime nog 10u per dag in het salon staan zal niet meer mogelijk zijn.

Omdat Gaia zich deze 10 maanden ongelofelijk goed bewezen heeft in het nemen van verantwoordelijkheden en het aansturen van het team.

Gaat zij vanaf augustus de functie van verantwoordelijke/manager op zich nemen en zo als mijn rechterhand aan het roer van ons creatieve schip staan.

En ga ik, behalve mijn 2 halve dagen in de week, wat meer van thuis uit en achter de schermen werken... mn topteam coachen en inspireren enz...

Ik heb er het volste vertrouwen in dat mijn team jullie heel goed gaan soigneren! Ik kreeg al heel veel lovende feedback hier over en dat maakt mij allen maar apetrots!

Maak er een fijne zomer van allemaal en ik zie jullie terug na de Gentse Feesten ;-)

groetjes Lieve